Geberit AquaClean tuš wc šolje – higijena bez kompromisa

Geberit AquaClean tuš wc šolje – higijena bez kompromisa

Održavanje lične higijene doživelo je potpuno novu dimenziju patentiranjem tuš wc šolje koja je dostupna i u Delta Term ponudi. Na prvu pomisao može se činiti da tuš wc šolje imaju bespotrebne funkcije ali zapravo tuš wc šolje pružaju potpuno novo iskustvo u kome odražvanje lične higijene nema kompromis.

Tuš wc šolje deo su ponude brenda Geberit i brojne su specifičnosti koje karakterišu ovaj inovativni, slobodno ga možemo nazvati uređaj. AquaClean Mera predstavlja multifunkcionalni uređaj iz kategorije sanitarija koji zapravo u wc šolju kao bazični uređaj integriše dodatne funkcije koje stvaraju potpuno novo iskustvo.

 

 

Dizajn tuš wc šolje

U pogledu dizajna odlikuje ih jednostavan i moderan dizajn koji se odlično uklapa u sve stilove kupatila i omogućava lako uklapanje uz druge elemente, te svojim vizuelnim izgledom ne privlači posebnu pažnju. Ipak, unutrašnjost ima brojne dizajnerske prednosti koje za cilj imaju lakše održavanje higijene svih površina. Upravo zbog toga, tuš wc dizajniran je tako da nema skrivene i teško pristupačne površine pa se higijena unutrašnjosti može održavati veoma lako. Zahvaljujući dizajnu koji ne uključuje unutrašnje ivice olakšan je protok vode i ispiranje kopletne površine čime se sprečava nagomilavanje skrivenih nešistoća. Takođe, unutrašnjost je premazana posebnom glazurom koja sprečava gomilanje tečistoća, a zahvaljujući posebno patentiranoj tehnologiji za automatsko ispiranje mogućnost stvaranja nečistoća svedena je na minimum.

Još jedna dizajnerska prednost ogleda se u jednostavnoj i bezoj demontaži daske i poklopca čime se olakšava čišćenje i spoljašnjih površina i teže pristupačnih delova kao što su šarke. Keramiča daska ima mogućnost podešavanja temperature, odnosno grejanja, a Ergonomsko sedište koje je napravljeno od materijala visokog kvaliteta ima i sensor zahvaljujući kome se sedište zagreva tek nakon što se približite. Poslednja dizajnerska prednost koja kombinuje luksuz i funkcionalnost jeste ambijentalno, odnosno orijentaciono svetlo koje pomaže u orijentaciji u potpunom mraku i može sijati u jednoj od sedam ponuđenih boja, kao i na jednom od pet ponuđenih nivoa osvetljenja.

Funkcije tuš wc šolje  

Iako zahvaljujući svim prethodno navedenim pogodnostima tuš wc šolja ima razvijenu tehnologiju za održavanje higijene samog uređaja, ipak se njeni glavni benefiti ogledaju u održavanju lične higijene korisnika. U unutrašnjosti se nalazi tuš koji zahvaljujući WhirlSpray tehnologiji omogućava osećaj potpune čistoće tokom celog dana. Jačina mlaza, kao i temperatura vode mogu se podešavati zahvaljujući daljinskom upravljaču, kao i sve ostale funckije. Nakon tuša, sledi aktiviranje opcije fena koji izduvavanjem vazduha pruža optimalno sušenje i potpuno prijatan osećaj. Nakon korišćenja automatski se aktivira opcija neutralisanja neprijatnih mirisa koji se zahvaljujući niskošumnom ventilatoru automatski usisavaju unutar wc šolje i zatim potpuno neutrališu prolazeći kroz saćasti keramički filter.

 

Pregledom svih dostupnih funkcija i opcija zaključujemo da je AquaClean Mere tuš wc šolja zaista uređaj koji u pogledu održavanja higijene ne dopušta kompromise. Kompletno iskustvo možete prilagoditi svojim potrebama i željama, a ukoliko u bilo kom trenutku odlučite da koristite AquaClean Mere kao klasičan wc, jednostavno nemojte koristit daljinski i ni jedna od naprednih tuš funckija neće biti aktivirana.