Slivnici

Slivnik za kupatilo

Prilikom renoviranja kupatila, izbori slivnika za kupatilo može imati veliki uticaj. Slivnici za kupatila su jedan od elemenata koji mnoge zanemaraju, ali imaju ogromnu važnost za funkcionalnost i samu higijenu kupatila.

Zašto vam je potreban dobar slivnik za kupatilo?

Dobar slivnik za kupatilo je više od oticanja vode. Slivnici za kupatilo nam omogućavaju da se prilikom kupanja, osećate ugodno i ne brinete o potencijalnim poplavama. Osim toga, slivnici za kupatilo sprečavaju pojavu neprijatnih mirisa širom kupatila.

Kako odabrati kvalitetan slivnik za kupatilo?

Slivnike za kupatilo birate na osnovu vaših potreba i budžeta. Slivnici se mogu postaviti na bilo kom mestu u kupatilu. U nekim slučajevima, slivnici mogu biti u uglovima, čak i ispod veš mašine da ne bi došlo do nakupljanja vode tokom čišćenja kupatila.

Slivnici u kupatilu mogu biti različitih veličina, oblika i od raznih materijala. Ostim toga, postoje spoljašni i unutrašnji slivnici za kupatilo. Kvalitetan slivnik za kupatilo je dugoročna investicija, zato nikada nemojte praviti kompromis kada je u pitanju kvalitet.

Tipovi podnih slivnika za kupatilo

Kvalitetan podni slivnik za kupatila je neophodna za sprečavanje oštećenja vodom i buđi. Takođe čini prostor sigurnijim smanjujući rizik od klizanja i padova.

Rešetka za slivnik

Rešetka za slivnik služi za sprečavanje začepljenja. Uvek birajte rešetke prema vašim potrebama i koje se uklapaju u estetiku vašeg kupatila.

U našoj ponudi možete naći veliki izbor najkvalitetnijih slivnika za kupatilo i rešetki za slivnik. Za bilo kakva pitanja i nedoumice, slobodno nas kontaktirajte.

+ Saznaj više - Zatvori
Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-24 od 81

Set Ascending Direction
 1. DIHTUNG GARNITURA ZA SLIVNIKE SA PP KRAGNOM HL83.P
  HL DIHTUNG GARNITURA ZA SLIVNIKE SA PP KRAGNOM HL83.P
  Na stanju
  6.574,50 RSD
 2. SLIVNIK VERTIKALNI LIVENO GVOZĐE
  HL SLIVNIK VERTIKALNI LIVENO GVOZĐE
  Na stanju
  34.820,55 RSD
 3. SLIVNIK ZA BALKON HL90.2
  HL SLIVNIK ZA BALKON HL90.2
  Na stanju
  4.795,20 RSD
 4. SLIVNIK VERTIKALNI ZA BALKON
  HL SLIVNIK VERTIKALNI ZA BALKON
  Na stanju
  7.275,15 RSD
Page
po strani