WC daska

Daska za WC šolju

Daske za WC šolje odabranih svetskih i domaćih bredova.

Daske za wc šolju su detalj koji utiče na estetiku kompletnog kupatila. Daska za wc šolju je potrošan materijal, zato je potrebno da se posle izvesnog vremena zameni. Našu ponudu čine različiti tipovi dasaka, kao i veličina. Mogu biti raznih boja i oblika, ali su sve napravljene od najkvalitetnijih materijala. Iz naše ponude izdvajamo Geberit daske za wc šolju i to s razlogom. 

Geberit daske za wc šolju

Ove daske za šolju su poznate po svom kvalitetu, jednostavnim načinom montiranja i imaju različite mehanizme. Postoje modeli koji se brzo spuštaj radi lakšeg održavanja i čišćenja. 

S druge strane, imamo i modele koji poseduju soft close sistem za sprečavanje daske da padne, te se lagano vraćaju u prvobitan položaj i ne dovode do udaranja, a samim time se produžava vek trajanja wc šolje. Dok su neke daske otporne na mrlje, što ih čini lakim za održavanje.

Daska za wc šolju - cena

Cena daske za wc šolju varira od modela, proizvođača, veličina i da li poseduje neki mehanizam. Bez obzira da li menjate trenutnu dasku ili renovirate kupatilo, kod nas možete da nađete različite daske za wc šolju koje će zasigurno odgovarati vašim potrebama. Za sva dodatna pitanja i nedoumice, slobodno nas pozovite.

 

 

+ Saznaj više - Zatvori
Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-24 od 54

Set Ascending Direction
 1. WC DASKA CORDOBA - IVANIĆPLAST
  Ivanićplast WC DASKA CORDOBA - IVANIĆPLAST
  Na stanju
  1.824,53 RSD
 2. WC DASKA RONA - IVANIĆPLAST
  Ivanićplast WC DASKA RONA - IVANIĆPLAST
  Na stanju
  1.916,33 RSD
 3. WC DASKA TOPOLINO - IVANIĆPLAST
  Ivanićplast WC DASKA TOPOLINO - IVANIĆPLAST
  Na stanju
  1.640,93 RSD
Page
po strani