Gorionici

Gorionik za grejanje

U našoj ponudi možete naći najkvalitetnije i najtraženije gorionike, kao što su gasni gorionik i gorionik na pelet. Bez obzira koji su vam gorionici potrebi, svaki od njih ima svoje prednosti i namenu. 

Gasni gorionik

Gasni gorionici odlikuju se pouzdanošću i sigurnošću. Najviše se koristi kod bolnica, školskih ustanova i pekara. Osim toga, pogodni su upotrebu u stambenim zgradama, bez obzira na njihovu veličinu. Pojedini gorionici napravljeni su da smanje nivo buke, što je njihova dodatna prednost. 

Gorionik na pelet

Kada govorimo o gorionicima na pelet, želimo da istaknemo njihove ogromne prednosti. Pre svega, ekološki su prihvatljivi za životnu sredinu. Osim toga, cena peleta je niža u odnosu na druge metode i sisteme grejanja. 


Gorionik na pelet je automatizovan, što može doprineti njegovo efikasnosti i uštedi. Laki su za održavanje i čišćenje, a imaju i nisku emisiju gasova. 

Gorionik cena

Što se tiče cena gorionika, ona zavisi od veličine i načina rada. Od vas samih zavisi da li ćete koristiti gas ili pelet. Ako se dvoumite koji gorionik je najbolji za vas, nemojte oklevati, već nas pozovite i rado ćemo vam pomoći u odabiru. 

 

+ Saznaj više - Zatvori
Pogledaj kao Grid List

15 Kom

Set Ascending Direction
 1. GORIONIK NA PELET ECO SERIJA
  Burnit GORIONIK NA PELET ECO SERIJA
  Na stanju
  138.456,00 RSD
 2. GORIONIK NA PELET ECO PELL SERIJA
  Burnit GORIONIK NA PELET ECO PELL SERIJA
  Na stanju
  160.128,00 RSD
 3. ULJNI GORIONIK BF1/BF2/B1/B2 (15-131KW) - BENTONE
  Bentone ULJNI GORIONIK BF1/BF2/B1/B2 (15-131KW) - BENTONE
  Na stanju
  59.966,40 RSD
po strani