Gorionici

Gorionik za grejanje

U našoj ponudi možete naći najkvalitetnije i najtraženije gorionike, kao što su gasni gorionik i gorionik na pelet. Bez obzira koji su vam gorionici potrebi, svaki od njih ima svoje prednosti i namenu. 

Gasni gorionik

Gasni gorionici odlikuju se pouzdanošću i sigurnošću. Najviše se koristi kod bolnica, školskih ustanova i pekara. Osim toga, pogodni su upotrebu u stambenim zgradama, bez obzira na njihovu veličinu. Pojedini gorionici napravljeni su da smanje nivo buke, što je njihova dodatna prednost. 

Gorionik na pelet

Kada govorimo o gorionicima na pelet, želimo da istaknemo njihove ogromne prednosti. Pre svega, ekološki su prihvatljivi za životnu sredinu. Osim toga, cena peleta je niža u odnosu na druge metode i sisteme grejanja. 


Gorionik na pelet je automatizovan, što može doprineti njegovo efikasnosti i uštedi. Laki su za održavanje i čišćenje, a imaju i nisku emisiju gasova. 

Gorionik cena

Što se tiče cena gorionika, ona zavisi od veličine i načina rada. Od vas samih zavisi da li ćete koristiti gas ili pelet. Ako se dvoumite koji gorionik je najbolji za vas, nemojte oklevati, već nas pozovite i rado ćemo vam pomoći u odabiru. 

 

+ Saznaj više - Zatvori
Filteri
Pogledaj kao Grid List

5 Kom

Set Ascending Direction
po strani