KLIMATIZACIJA

KLIMATIZACIJA

Klima uređaji igraju sve važniju ulogu u porodicama, na poslu i javnim mestima. Zbog vrlo toplih leta klime se sve intenzivnije koriste, a zbog blažih zima učestalo je korićenje klima za grejanje. U asortimanu Delta Term-a postoje klima uređaji brendova Hisense i Daikin. Ovi brendovi pripadaju najvišoj klasi, pri čemu je Hisense jedan od Top 5 svetskih brendova u domenu klima uređaja i brend čiji je Delta Term ekskluzivni uvoznik. Hisense je kineski brend koji je vrlo zainteresovan za naše tržište, nudeći savremene klima uređaje, invertere, VRF sisteme i toplotne pumpe, kao i odličnu podršku za vreme i van garantnog roka.


Prodaja klima uređaja obuhvata modele iz svih klasa, od manjih sobnih jedinica do velikih standardnih i inverterskih sistema za regulaciju temperature u velikim stambenim i komercijalnim objektima. Inverter klime su naša posebna preporuka, budući da Daikin i Hisense, kao kompanije koje koriste najnovije tehnologije, imaju izuzetno efikasne inverterske sisteme, koji uspešno greju čak i kada je temperatura ispod nule, dok su istovremeno daleko tiši u radu, komforniji i preciznije regulišu temperaturu od tradicionalnih klima.
Ugradnja klima uređaja je nešto čemu se u Delta Termu pristupa izuzetno ozbiljno, a svaku klimu i rashladni sistem ugrađujemo tako da uređaj pruži maksimalne performanse.

+ Saznaj više - Zatvori
Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-24 od 170

Set Ascending Direction
Page
po strani