Cevi za grejanje

Cevi za grejanje

Cevi za grejanje su ključna komponenta svakog sistema centralnog grejanja, bilo da se radi o stambenim, komercijalnim ili industrijskim objektima. Njihova osnovna funkcija je transport tople vode ili pare od izvora toplote, kao što je kotao, do različitih delova objekta.

Postoji nekoliko tipova cevi koje se koriste u sistemima grejanja, uključujući bakarne, čelične, aluminijumske i plastične cevi. Svaki materijal ima svoje specifične prednosti.

Instalacija cevi za grejanje zahteva pažljivo planiranje kako bi se osiguralo efikasno i ravnomerno raspodeljivanje toplote. To uključuje pravilan izbor prečnika cevi, dužine i izolacije, kao i razmatranje optimalnog položaja radijatora ili drugih toplotnih izmenjivača.

Održavanje cevi za grejanje takođe je važno. To uključuje redovno proveravanje na curenje, koroziju i druge potencijalne probleme. U slučaju curenja ili drugih kvarova, važno je brzo reagovati kako bi se izbegla veća oštećenja i osigurala efikasnost sistema grejanja.

Bakarne cevi za grejanje

Bakarne cevi predstavljaju klasično rešenje za sisteme grejanja, poznate po svojoj izdržljivosti i efikasnosti u prenosu toplote. U Delta Term asortimanu, bakarne cevi su dostupne u različitim dimenzijama, pružajući visok kvalitet i pouzdanost za sve vrste grejnih sistema. Njihova robustnost i dugotrajnost čine ih odličnim izborom za investicije u grejne sisteme.

Cena bakarnih cevi za grejanje se određuje na osnovu njihovih dimenzija i kvaliteta. U ponudi Delta Term, možete naći bakarne cevi koje nude optimalan balans između cene i kvaliteta, osiguravajući da vaš sistem grejanja bude efikasan i dugotrajan.

Plastične cevi za grejanje

Plastične cevi su postale popularan izbor u modernim sistemima grejanja zahvaljujući svojoj izdržljivosti, fleksibilnosti i lakoći montaže. Njihova primena u Delta Term asortimanu obuhvata širok spektar dimenzija i tipova, pružajući efikasno rešenje za različite potrebe grejanja. Plastične cevi su otporne na koroziju, što ih čini dugotrajnim rešenjem za vaš dom ili poslovni prostor.

Cena plastičnih cevi za grejanje varira u zavisnosti od dimenzija i tipa cevi. U Delta Term ponudi, možete naći cevi po konkurentnim cenama koje odgovaraju vašim potrebama i budžetu. Kvalitet i pouzdanost su zagarantovani, donesite najbolju odluku za vaš sistem grejanja.

Cevi za podno grejanje

Cevi za podno grejanje su specifičan segment u ponudi Delta Term. Ove cevi su dizajnirane da obezbede ujednačeno raspoređivanje toplote u prostoriji, čineći podno grejanje idealnim rešenjem za domove i poslovne prostore. Sa širokim spektrom tipova i dimenzija, Delta Term vam omogućava da pronađete idealno rešenje za vaš prostor, garantujući optimalnu efikasnost i udobnost.

+ Saznaj više - Zatvori
Pogledaj kao Grid List

12 Kom

Set Ascending Direction
 1. BAKARNE CEVI MEKE F22
  BAKARNE CEVI MEKE F22
  Na stanju
  228,12 RSD
 2. BAKARNE CEVI TVRDE F37
  BAKARNE CEVI TVRDE F37
  Na stanju
  404,53 RSD
 3. CRNE CEVI
  CRNE CEVI
  Na stanju
  366,00 RSD
 4. CEV GIACOMINI PEX/AL/PEX
  Giacomini CEV GIACOMINI PEX/AL/PEX
  Na stanju
  119,75 RSD
 5. CEV PEX GIACOTHERM
  Giacomini CEV PEX GIACOTHERM
  Na stanju
  104,78 RSD
 6. CEV HENCO RIXC-AL-RIXC
  Henco CEV HENCO RIXC-AL-RIXC
  Na stanju
  108,00 RSD
 7. CEV HENCO PEX-AL-PEX
  Henco CEV HENCO PEX-AL-PEX
  Na stanju
  192,78 RSD
 8. PP-R CEV CLIMATHERM FASER - AQUATHERM
  Aquatherm PP-R CEV CLIMATHERM FASER - AQUATHERM
  Na stanju
  240,82 RSD
po strani