Duravit white tulip kolekcija

Duravit white tulip kolekcija

Nova Duravit kolekcija za kupatila White Tulip od ovog maja nalazi se u ponudi Delta Terma. Reč je o jednoj od potpuno originalnih kolekcija, koja niti prati, niti se trudi da kreira trendove, već predstavlja unikatno, suptilno i elegantno rešenje, idealno za velika, prirodno osvetljena kupatila.

Kreiranjem kolekcije White Tulip, dizajner Philippe Starck je po prvi put formirao celokupno kupatilo koristeći jedinstveni izvor ispiracije, u ovom slučaju cvet bele lale. Atipični oblik svih komponenata prati siluetu lale u fazi cvetanja i otvara se u jedinstveni oblik koji je izvajala priroda.

Sanitarije iz White Tulip kolekcije uključuju umivaonike, toalete, bidee, baterije za umivaonik i kade, a kolekciju zaokružuje nameštaj za kupatila u vidu horizontalnih i vertikalnih ormarića i ogledala. Temperatura osvetljenja koje ogledalo pruža menja
se u zavisnosti od doba dana, dok nameštaj takođe ostavlja utisak netaknutog prirodnog ambijenta u kome dominira kolorit drveta.

Kružna, slobodno stojeća kada poseduje neprekidni akrilni panel, koji prati keramičku unutrašnjost. Zahvaljujući prečniku od 140cm, kada je veoma prostrana i predstavljaće fokusnu tačku kupatila.

White Tulip postolje za umivaonik takođe direktno preslikava fascinantnu formu cveta lale. Postolje je samostojeće, bez oslanjanja na druge elemente, a na vodovodne instalacije može se povezati preko poda ili bočnih stranica.