SANITARIJE KUPATILO - Duravit

Sanitarije su neizostavni elementi u opremanju enterijera bilo da se radi o stambenim, poslovnim ili industrijskim objektima. Delta Term je zastupnik najpoznatijih svetskih brendova u segmentu sanitarne opreme. Svojim kvalitetom i paletom proizvoda, posebno se ističu Villeroy&Boch i Duravit.

Pročitajte više...

Razvojem tehnologije proizvodnje i uvođenjem novih materijala, proizvođači sanitarija nude opremu izuzetnog kvaliteta i dizajna. Pored praćenja novih dizajnerskih trendova, posebna pažnja je usmerena na održavanje sanitarne opreme. Tako dolazimo do novih standarda I noviteta kao što su: Rimless modeli koji omogućavaju bolje ispiranje wc šolja, Ceramic Plus tj. Wonder Gliss završne obrade čime održavanje postaje lakše, Titan Ceram tj Dura Solid keramika koja je tankih ivica i daje mogućnost izrade sanitarija elegantnijih linija.
Posredstvom Delta Term-a možete naručiti bilo koji proizvod iz programa Villeroy&Boch, Duravit, Pozzi Ginore i postati još jedan zadovoljan korisnik.


Duravit spaja ultimativni kvalitet i nenadmašiv dizajn u vrhunskim proizvodima za kupatilo, među kojima su Duravit umivaonici i toaleti, zatim veličanstvene Duravit kade i tuš kabine, kao i najkvalitetniji kupatilski nameštaj na tržištu. Nemački Duravit je premium brend, jer materijali koji se koriste, način obrade i rad vrhunskih dizajnera neminovno nose svoju cenu. Ali, kao kod svih premium brendova koji dugo i uspešno posluju, a Duravit postoji već 200 godina, cena je opravdana neprevaziđenim kvalitetom i dizajnom koji konkurencija ne uspeva da sustigne često ni 10 godina od trenutka kada Duravit predstavi novi dizajn. Među dizajnerima koji kreiraju Duravit kolekcije za kupatilo su Philippe Starck, Matteo Thun i drugi čuveni evropski dizajneri. Umivaonici, ormarići, ogledala, kade i svi drugi elementi za kupatila su prisutni u većini Duravit kolekcija, dok se kupcima koji tek ulaze u Duravit svet savetuje nabavka umivaonika sa ormarićem, jer oni čine perfektne celine, koje se kasnije mogu proširivati drugim elementima. Duravit fabrikuje verovatno najkvalitetniji porcelan koji se može pronaći u prodavnicama, a isto važi i za nameštaj od drveta u neverovatno živim bojama, kao i za akril koji se koristi za kade.

Postavi po opadajućem redosledu

1-24 of 44

Stranica:
  1. 1
  2. 2

Postavi po opadajućem redosledu

1-24 of 44

Stranica:
  1. 1
  2. 2