SMANJITE RAČUNE OVE ZIME
UZ HISENSE INVERTER KLIME

EKONOMIČNO I POUZDANO GREJANJE

Zašto grejanje na klima uređaj?

  • Klima uređaj troši najmanje električne energije od svih električnih uređaja. Može da joj parira samo toplotna pumpa koja je mnogo veća investicija.
  • Klima uređaj ima najbolje iskorišćenje – sa 1 kW uložene električne energije daje 4-5 kW toplotne energije, dok obične grejalice za 1kW uložene električne energije daju 1kW toplotne energije.
  • Klima uređaj se pored grejanja koristi i leti za hlađenje, što znači da se jednim ulaganjem pokrivaju dve investicije. Takođe, klima uređaj može da radi kao odvlaživač prostora
  • Praktična je za upotrebu, neuporedivo komfornija od grejanja na čvrsto gorivo, a kod svih Hisense Inverter klima uređaja moguće je upravljati njima putem Hisense ConnectLife aplikacije na srpskom jeziku, i na primer uključiti klima uređaj pred dolazak sa posla.
  • Klima uređaj se montira visoko na zid, tako da ne zauzima dragoceni prostor u kući ili stanu.
  • Većina Hisense klima uređaja ima Hi-Nano generator koji efikasno uklanja viruse i bakterije i omogućava uživanje u čistom vazduhu, sa dokazana efikasnošću od 93,54% u eliminisanju čestica virusa COVID-19.

Zašto Hisense klime?

Kompanija Hisense je već petu deceniju posvećena inovacijama u potrošačkoj elektronici. Stoga ne čudi što je danas broj 1 u Kini, Austriji i Južnoj Africi upravo zahvaljujući isporučivanju visokokvalitetnih, tehnološki naprednih i pristupačnih proizvoda koji poboljšavaju život korisnika. Posvećenost proizvodnji najsavremenije tehnologije i konstantnom poboljšanju kvaliteta svih klima uređaja, čini Hisense modele pravim izborom za svakog korisnika.

Hisense je prva kompanija u Kini koja je proizvela i lansirala na tržište inverter klime i već 25 godina posvećena je razvoju i promociji ove tehnologije. Hisense je oduvek bio na čelu industrije inverterskih klima uređaja i tokom godina je ta kompanija na ovom polju akumulirala nenadmašnu tehnologiju, iskustvo i poverenje potrošača. U pitanju je najbrže rastući brend u klimatizaciji u regionu jer je korisnicima ponudio najsavremeniju tehnologiju i vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni.

Kako radi Hisense inverter klima uređaj?

Svi moderni Hisense klima uređaji koriste inverterski kompresor čiji princip rada osigurava da aparat ne radi sve vreme punom snagom, već njegova snaga varira prema potrebi. Na primer kod grejanja, ako je temperatura prostorije mnogo niža od željene temperature, inverter klima će raditi punom snagom do postizanja željene temperature. Uređaj snage 3,5kW u punoj snazi maksimalno troši oko 1,2kW električne struje.

Kada postigne željenu temperaturu inverter će prilagoditi odnosno smanjiti svoj učinak tako da bude dovoljan za ravnomerno održavanje željene temperature. Ovo znači da isti uređaj smanjuje svoju potrošnju električne energije na 200 do 500W kod održavanja temperature (prosečno oko 350W)!

Glavne funkcijeHisense inverter klima uređaja

Hisense Inverter klima uređaji su opremljeni vrhunskom tehnologijom kako bi vaš dom bio
zagrejan tokom hladnih meseci. Pored toga, energetska efikasnost i niska potrošnja struje ovih
uređaja osigurava vašu uštedu.

Pusti video

SMANJITE RAČUNE OVE ZIME UZ HISENSE INVERTER KLIME

Ekonomično, pouzdano i komforno rešenje za grejanje
Energy Pro Plus

ZA EKONOMIČNO, EFIKASNO i POUZDANO GREJANJE TOKOM ZIME

Zahvaljujući vrhunskim funkcijama, ovaj model Hisense klima uređaja, pored vrhunskih performansi hlađenja tokom leta, jednako efikasno i pouzdano greje vaš dom tokom zime, uz uštedu energije. Ovaj model poseduje najviši energetski razred u klimatizaciji A+++ u oba režima rada.

Ušteda energije
Grejanje na -22℃
Dvostruko samočišćenje
Al Smart
Funkcija koja se bazira na koncentraciji CO2 u zatvorenom prostoru. Svež vazduh može biti zastupljen u svakom delu prostorije, u roku od 3 minuta nakon uključivanja klima uređaja. Količina svežeg vazduha je do 40m³/h , što znači da se vazduh u sobi može potpuno promeniti 1h.
Plafonski protok kod hlađenja podrazumeva da se vazduh spušta polako sa plafona i rashlađuje okruženje bez direktnog duvanja u korisnika. Prizemni protok kod grejanja podrazumeva da se topao vazduh lagano podiže od poda i zagreva celo okruženje.
Patentirana Hisense tehnologija samočišćenja isparivača i kondenzatora može održavati klima uređaj čistim i smanjiti bakterije, mikroorganizme i mrlje od ulja. Produžava radni vek klima uređaja i čini vazduh čistijim i zdravijim.
Napredna Hisense tehnologija smanjuje buku klima uređaja na 19dB, tako da korisnik može uživati u tihom i mirnom okruženju.

Imate pitanje ili vam je potreban
savet oko izbora klima uređaja?