AI Smart

Automatsko podešavanje temperature, vlažnosti i protoka vazduha prema uslovima prostorije, kada bi vam bilo prijatno u svakom trenutku.

Optimalna raspodela vazduha

Nezavisini levi ili desni sistem skretanja vazduha omogućuje korisniku da kontroliše smer vazduha preko daljinksog upravljača. Smer vazduha će pratiti ili izbegavati osobe, tako da ćete se osećati prijatno svakog trenutka.

Raznovrsne opcije protoka vazduha

Daljinskim upravljačem možete podesiti različite uglove protoka vazduha, 6 gore i dole i 3 levo i desno i najrazličitije opcije snabdevanja koje odgovaraju različitim potrebama.

HI-NANO

Deletvorno eliminiše viruse i bakterije uklučujući I korona virus (COVID-19), oslobađanjem velike koncentracije jona, stvarajući zdravu sredinu i štiteći zdravlje. HI NANO tehnologija je dokazano bezbedna i nosi UL oznaku.

Dvostruko samočišćenje

Proces samočišćenja kroz cikluse zamrzavanja, odmrzavanja i sušenja na viskoj temperaturi, delotvorno i lako uklanja prašinu bakterije i ulja iz unutrašnje i spoljašnje jedinice, tako da se klima uređaj održava čistim i bezbednim.

Antibakterijski premaz

Specijalana formula farbe na ispraviču, u znatnoj meri unapređuje antibakterijsku funkciju i eliminisanje prašine.

Visoka energetska efikasnost A+++/A+++

Najviši energetski razred u klimatizaciji A+++ u oba režima (hlađenje i grejanje) omogućava minimalnu potrošnju električne energije i visoke koeficijente SEER i SCOP.

Grejanje i na -22°C

Normalno greje i pri spoljnoj temperaturi od -22°C.

Super tiho & 4 noćna rezima

Nivo buke klima uređaja je 18db u Quiet režimu rada. Mogućnost podešavanja različitih režima rada u noćnom programu, kako biste udobno spavali na prijatnoj temperaturi.

WiFi i glasovno upravljanje

Upravljajte svojim klima uređajem sa bilo koje lokacije. Upravljajte svojim klima uređajem unutar i van svog doma sa svog pametnog telefona. Glasovno upravljanje čini život jednostavnijim.

Klima uređaji