VODOVOD

VODOVOD

U Delta Termu težimo da u jednakoj meri odgovorimo na zahteve građevinskog sektora koji traži najkvalitetnije vodovodne instalacije i majstora koji žele fleksibilna, pouzdana rešenja za svakodnevne popravke i instalacije. Vrlo pažljivo pratimo inovacije u tehnologijama za proizvodnju cevi, kako bi što pre uveli nove modele u upotrebu, budući da se cevi ne menjaju decenijama i poželjno je da se u momentu ugradnje koriste najbolji mogući modeli.

Osim samih cevi u ponudi su i alati za sečenje i spajanje, kao i drugi alati za rad na terenu, po pravilu od istih proizvođača koji obezbeđuju cevi, što garantuje stopostotnu kompatibilnost. Za razliku od većine drugih prodavaca, koji nude samo cevi malih i srednjih prečnika, u Delta Termu dostupne su i najveće cevi, za primenu u industriji i komunalnim projektima.
Cevi iz našeg asortimana uključuju i specijalne modele koji su otporni na fizičke i hemijske uticaje, tako da se mogu upotrebljavati i za protivpožarne sisteme ili za transport potencijalno korozivnih tečnosti. Pored cevi, u ponudi su i pumpe za vodu, šahtovi, slivnici i drugi prateći elementi vodovoda, kao i široka paleta proizvoda za krajnjeg korisnika, kao što su filteri za vodu, ventili i šelne.

+ Saznaj više - Zatvori
Filteri
Pogledaj kao Grid List

14 Kom

Set Ascending Direction
 1. ULOŠCI FILTERA EUROACQUE
  Euroacque ULOŠCI FILTERA EUROACQUE
  Na stanju
  183,60 RSD
 2. FILTER GIGANT - EUROACQUE
  Euroacque FILTER GIGANT - EUROACQUE
  Na stanju
  52.050,60 RSD
 3. FILTER NANO - EUROACQUE
  Euroacque FILTER NANO - EUROACQUE
  Na stanju
  4.590,00 RSD
 4. FILTER ROTOS - EUROACQUE
  Euroacque FILTER ROTOS - EUROACQUE
  Na stanju
  14.343,48 RSD
po strani