VODOVOD

VODOVOD

U Delta Termu težimo da u jednakoj meri odgovorimo na zahteve građevinskog sektora koji traži najkvalitetnije vodovodne instalacije i majstora koji žele fleksibilna, pouzdana rešenja za svakodnevne popravke i instalacije. Vrlo pažljivo pratimo inovacije u tehnologijama za proizvodnju cevi, kako bi što pre uveli nove modele u upotrebu, budući da se cevi ne menjaju decenijama i poželjno je da se u momentu ugradnje koriste najbolji mogući modeli.

Osim samih cevi u ponudi su i alati za sečenje i spajanje, kao i drugi alati za rad na terenu, po pravilu od istih proizvođača koji obezbeđuju cevi, što garantuje stopostotnu kompatibilnost. Za razliku od većine drugih prodavaca, koji nude samo cevi malih i srednjih prečnika, u Delta Termu dostupne su i najveće cevi, za primenu u industriji i komunalnim projektima.
Cevi iz našeg asortimana uključuju i specijalne modele koji su otporni na fizičke i hemijske uticaje, tako da se mogu upotrebljavati i za protivpožarne sisteme ili za transport potencijalno korozivnih tečnosti. Pored cevi, u ponudi su i pumpe za vodu, šahtovi, slivnici i drugi prateći elementi vodovoda, kao i široka paleta proizvoda za krajnjeg korisnika, kao što su filteri za vodu, ventili i šelne.

+ Saznaj više - Zatvori
Filteri
Pogledaj kao Grid List

3 Kom

Set Ascending Direction
 1. BOJLER PROHROMSKI KAZAN DOM PANČEVO
  Dom Pancevo BOJLER PROHROMSKI KAZAN DOM PANČEVO
  Na stanju
  8.908,00 RSD
 2. BOJLER PROHROMSKI KAZAN DOM PANČEVO
  Dom Pancevo BOJLER PROHROMSKI KAZAN DOM PANČEVO
  Na stanju
  19.764,00 RSD
 3. BOJLER PROHROMSKI KAZAN TERMORAD
  Dom Pancevo BOJLER PROHROMSKI KAZAN TERMORAD
  Na stanju
  15.792,00 RSD
po strani