SANITARIJE KUPATILO - Hansgrohe

Sanitarije su neizostavni elementi u opremanju enterijera bilo da se radi o stambenim, poslovnim ili industrijskim objektima. Delta Term je zastupnik najpoznatijih svetskih brendova u segmentu sanitarne opreme. Svojim kvalitetom i paletom proizvoda, posebno se ističu Villeroy&Boch i Duravit.

Pročitajte više...

Razvojem tehnologije proizvodnje i uvođenjem novih materijala, proizvođači sanitarija nude opremu izuzetnog kvaliteta i dizajna. Pored praćenja novih dizajnerskih trendova, posebna pažnja je usmerena na održavanje sanitarne opreme. Tako dolazimo do novih standarda I noviteta kao što su: Rimless modeli koji omogućavaju bolje ispiranje wc šolja, Ceramic Plus tj. Wonder Gliss završne obrade čime održavanje postaje lakše, Titan Ceram tj Dura Solid keramika koja je tankih ivica i daje mogućnost izrade sanitarija elegantnijih linija.
Posredstvom Delta Term-a možete naručiti bilo koji proizvod iz programa Villeroy&Boch, Duravit, Pozzi Ginore i postati još jedan zadovoljan korisnik.


Hansgrohe je renomirani nemački proizvođač slavina, tuševa i svih tipova baterija. Hansgrohe slavine i drugi proizvodi namenjeni su pre svega za dom, ali i za profesionalnu upotrebu u restoranskim kuhinjama, sportskim i ugostiteljskim objektima. I pored veoma oštre konkurencije, Hansgrohe kuhinjske slavine i Hansgrohe slavine za umivaonik su prvi izbor mnogih kupaca u zapadnoj Evropi i SAD, jer je reč o brendu koji odlikuje visok kvalitet i dobre cene. Proizvodi nemačke kompanije sve su pristutniji i u istočnoj Evropi, posebno Hansgorhe slavine za kupatilo, čija cena nije značajno viša od slavina drugih proizvođača. Iako su Hansgrohe slavine najpoznatiji proizvod ovog brenda, segment u kome je kompanija apsolutni lider su tuševi i slavine za tuševe. Hansgrohe ugradni tuševi i Hansgrohe usponski tuševi su best-buy proizvodi visoke klase. Osnovna ponuda čini tuš slavine, slavine za kadu, tuš ruže i tuš ručice izuzetnog dizajna i kvaliteta, dok premium ponuda obuhvata termostatske tuševe, tuševe koji se kontrolišu tasterima i druge visokotehnološke proizvode.

Postavi po opadajućem redosledu

1-24 of 53

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Postavi po opadajućem redosledu

1-24 of 53

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3