Giacomini oprema za grejanje

Giacomini oprema za grejanje

Giacomini proizvodi sve što je potrebno za centralno grejanje i distribuciju gasova i tečnosti u stambenim  i industrijskim objektima. Proizvodi ove kompanije ubrajaju se među najkvalitetnije na tržištu i predstavljaju okosnicu Delta Term ponude u domenu grejanja i važan deo ponude u domenu vodovoda, uz poseban akcenat na izuzetan izbor ventila i fitinga svih vrsta.

U poređenju sa ventilima drugih proizvođača, čak i onih zapadnoevropskih, Giacomini ventili su teži (20-30%), poseduju duže navoje i imaju najveću otpornost na visoke temperature, suvozasicenu paru itd. Kvalitet Giacomini palete proizvoda nije osvedočen samo ispunjavanjem svih EU standarda, već i garancijom na kompletne sisteme, što znači da kupac ima pravo na zamenu celog sistemskog resenja ako bilo koja komponenta otkaže. Veliki broj konstrukcionih rešenja predstavlja zaštićene Giacomini patente, dok je originalnost proizvoda garantovana hologramima. Primera radi, Giacomini kuglasti ventili sa DADO kuglom imaju daleko duži vek trajanja i uvek se lako otvaraju i zatvaraju, jer se nečistoće ne zadržavaju između kugle i njenog kućišta.


VENTILI I TERMO GLAVE

Svi ventili i druga oprema je od kvalitetnog mesinga (Giacomini troši 120 tona mesinga dnevno), ručke su duge i jake, dok je posebna pažnja posvećena kompatibilnosti sa svim tipovima instalacija, bilo da su zidne ili podne,radijatorske, jednocevni ili dvocevni sistemi. Giacomini je lider u proizvodnji armature za grejanje ventila koji imaju dodatne funkcije i bezbednosne karakteristike, kao što su sigurnosni ventili,termoglave sa displeyima za merenje temperature merno regulacionom opremom koja meri pritisak i temperature kao I  veliki izbor ventila za balansiranje i predregulaciju.

U ponudi je sirok asortiman robe  za posebne namene, koji se mogu poručiti ako trenutno nisu dostupni putem web sajta. Tu se ubrajaju ventili za vodomere, pumpe, razdelnike, sporozatvarajući i baštenski ,modularni sabirnici i razdelnici itd. Giacomini termo glave pružaju najveću preciznost i potpunu sigurnost u kombinaciji sa svim tipovima radijatorskih ventila, bilo da je reč o klip-klap ili 30x1.5 priključku, uz privlačan i moderan dizajnu beloj i hrom verziji

Trenutno nema proizvoda u izabranoj kategoriji.