HOUSE OF GEBERIT INNOVATION DAYS 07.04-09.04.2021.

„House of Geberit“ je hibridni štand sa preko 300 kvadratnih metara izložbenog prostora. Savršeno prilagođen trenutnoj situaciji, omogućava svima onima koji učestvuju u projektima građevinarstva da iskuse poseban sajamski doživljaj.

Geberit Innovation Days je događaj koji će se održati u periodu od 07.04. do 09.04. preko striming platforme uživo iz „House of Geberit“. Tokom ova tri dana Geberit će predstaviti svoje novitete za 2021. i pružiti opširne informacije o dizajnu, funkcionalnostima i tehnici svim osobama koje učestvuju u procesu gradnje – vodoinstalaterima, projektantima, arhitektama, dekoraterima, izlagačima i veletrgovcima.

REGISTRUJTE SE

Prilikom registracije za ovaj događaj, možete sami da napravite individualni trodnevni program na osnovu tematskih oblasti koje će vam biti ponuđene, a koje traju od oko 20-25 minuta.

Formati će biti strimovani direktno iz „House of Geberit“ i kroz njih ćete dobiti informacije o proizvodima, praktična znanja u kompaktnoj formi sa prezentacijama, video snimcima i animacijama. Dodatno imate mogućnost interakcije sa Geberit stručnjacima sa kojima možete razjasniti pitanja.

Nakon registracije dobijate pristup pregledu tema i termina sa svim tematskim modulima. U svakom trenutku možete da izvršite naknadne izmene kada se prijavite.