Webinar prijave - Hisense VRF tehničke karakteristike uz praktičnu primenu

Kompanija Delta Term i Društvo za KGH organizuju webinar na temu

Hisense VRF sistemi – tehničke karakteristike uz praktičnu primenu

Četvrtak, 25. jun, 10.00 časova
Tema webinara je predstavljanje saradnje i strategije razvoja brenda Hisense VRF na tržištu Srbije koju firma Delta Term d.o.o sprovodi uz saradnju i podršku korporacije Hisense i fabrike Hisense/Hitachi Qingdao. Važan deo prezentacije je predstavljanje proizvodnog programa Hisense VRF i napredne tehnologiju tih sistema, sa posebnim akcentom na seriju S heat recovery i njenu praktičnu primenu.

Program
10.00–10.35
Žarko Topalović, dipl.inž.maš. menadžer brenda Hisense VRF
(izlaganje na srpskom)
• Predstavljanje kompanija Delta Term i Hisense i njihove saradnje
• Predstavljanje fabrike Qingdao Hisense Hitachi Air-conditioning Systems Co., Ltd.,
• Predstavljanje proizvodnog programa i tehnologije Hisense VRF sistema
10.35–10.40 Pitanja i odgovori
10.40–11.15


Tony Xu Tongquan, Regional Technical Director, Hisense VRF
(izlaganje na engleskom)
• Serija Hisense VRF Heat Recovery
• Pregled kapacaciteta i karakteristika
• Napredna tehnologija serije Heat recovery
• Pregled funkcionalnih šema
• Primena u praksi
11.15–11.20 Pitanja i odgovoriPredavači
Žarko Topalović, dipl. inž. maš., - Menadžer brenda Hisense VRF
zarko.topalovic@deltaterm.com
https://www.deltaterm.net

Rođen u Čačku 1983. godine gde je završio osnovnu školu. U Beogradu završava IX Beogradsku gimnaziju i Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu odsek za Termotehniku. Nakon završenih studija zapošljava se u projektnom birou Angelika d.o.o Čačak, gde je radio kao projektant mašinskih instalacija pretežno na projektima na teritoriji Ruske Federacije, da bi zatim radio kao mašinski inženjer na poslovima izvodjenja temrotehničkih instalacija u firmi Termotim d.o.o iz Beograda.
Od 2017. radio kao inženjer tehničke podrške za instalatersku, servisnu i projektantsku mrežu saradnika u firmi Vaillant Beograd. Od decembra 2018, odmah posle Kongresa o KGH, počeo sa radom u firmi Delta Term d.o.o kao menadžer za brend Hisense VRF na teritoriji Srbije gde zajedno sa timom inženjera i prodajnom mrežom već gotovo dve godine radi na razvoju i postavljanju strategije toga brenda.

Tony Xu Tongquan - Technical enginner, Regional Technical Director team for Europe market, Turkey market, and Africa market
xutongquan@hisensehitachi.com
http://www.hisense-vrf.com

Tony Xu was born in China. He graduated in Shenyang Institute of Technology in 2005. First job is Haier commercial A/C. As a technical engineer, he studied and supported the customer for light commercial, VRF and chiller system. After 2015, he joined in Hisense to start the new career, special with VRF product.
As the technical manager, he provide the technical support and new product planning for global market (except China). Since 2017, he became to regional technical director to lead the technical support team for Europe market, Turkey market, and Africa market.
Kome je ovaj webinar namenjen

webinar je namenjen projektanima mašinskih instalacija, instalaterima mašinskih instalacija, distributerima klimatizacione opreme, trgovcima klimatizacione opreme, studentima mašinskog i drugih tehničkih fakulteta, arhitektama, investitorima...
HISENSE Grupa je međunarodna korporacija osnovana 1969. Godine. Tokom godina sa jačanjem razvojno istraživačkih timova i menadžmentom Hisense je uspeo da se pozicionira kao jedan od globalnih lidera na polju multimedija, kućnih I komercijalnih aparata, informacionih i komunikacionih tehnologija, klimatizacije i drugo. Hisense je zastupljen u više od 130 zemalja širom sveta, sa preko 80.000 zaposlenih, 12 razvojnih centara u koji se svake godine ulaže 5% godišnjih prihoda. Korporacija Hisense je četvrti najveći izvoznik televizora u svetu van domaćeg tržišta, šesti izvoznik optičkih komunikacionih modula u svetu i lider u uslugama inteligentog nadzora i upravljanja saobraćajem , dok na kineskom tržištu Hisense važi za broj jedan u prometu na mnogim poljima. Od posebnog značaja je podatak da je kompanija Hisense prvi kineski proizvođač koji je proizveo inverter klima uređaj 1997. godine a od 2002. godine datira saradnja kompanije Hisense sa japanskom kompanijom Hitachi. Rezultat te saradnje je fabrika za proizvodnju i razvoj klimatizacione opreme Qingdao Hisense Hitachi Air-conditioning Systems Co., Ltd., koja se nalazi u vlasništvu Hisense, Kina – Hitachi, Japan (u odnosu 50-50%). Fabrika Hisense/Hitachi zauzima drugo mesto po prometu svoje klimatizacione opreme na Kineskom tržištu sa približno 23% udela.Od 2. do 4. decembra ove godine na štandu 138 u Sava centru čekaju vas kolege iz kompanije Delta Term.Uputstva i prijave za webinar