Eurotis - Ko smo mi?

ZAŠTO EUROTIS?

Kvalitet i sigurnost na prvom mestu !!!

 

Svaki sistem kompanije EUROTIS - made in Italy, je proizveden u Evropi i testiran je po svim visokim standardima – Eurotesta - kao i sva provera kvaliteta je odradjena u našim kvalifikovanim laboratorijima u kompniji ili na nacionalnim i međunarodnim institutima za certifikaciju. Imamo najsofisticiranije proizvode za testiranje: od ispitivanja pritiska, ispitivanja temperature i curenja do ispitivanja materijala.

Cilj nam je uvek da razvijamo inovativna rešenja i usklađivanje s najvišim standardima kvaliteta i sigurnosti. EUROTIS sistemi su prošli sve seizmičke testove u specijalizovanoj laboratoriji CESI ISMES / DIVEN LAP, pokazujući njihovu pouzdanost čak i u ekstremnim situacijama!

Eurotis-Certificate_DVGW Eurotis-Certificate_ISO-9001 Eurotis-Declaration of confirmity

Naša osnovna delatnost, koja nas je dovela do saznanja da smo lideri u Italiji i svetu, je proizvod rebrastih cevi od nerđajućeg čelika AISI304 i 316L (s visokim pritiskom i otpornošću na deformacije) za tri različita rešenja: Vodovod, Gas i Solar sa dodatnim fittingom i pratecom potrebnom opremom.

Naš asortiman nudi široku paletu proizvoda i ističe kvalitet, sigurnost i brzu instalaciju. Naša kompanija nudi sistemska rešenja za realizaciju vodovodnih, gasnih i solarnih instalacija.
Zapravo, naš fokus je razvoj inovativnih proizvoda u skladu s visokim sigurnosnim standardima efikasnosti i dobrom odnosu sa dugogodisnjim partnerom kao sto je DELTA TERM plasiranjem nasih proizvoda!

Eurotis Company profile Eurotis Catalogue 2018

www.eurotis.it


Eurotis cevi Eurotis presa adapter i cev